style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8746113088389880"
data-ad-slot="4632599253">
Ingredienser:
- Ungefär två koppar sushiris
- 2-3 ark nori
- 100 gram crabsticks
- Avokado, skuret i avlånga bitar
- Gurka, skuret till avlånga pinnar
- Sesamfrön (valfritt)
Vad du behöver:
- En sushimatta
- En tillklippt bit teflonpapper i samma storlek som sushimattan
Hur du gör rullen:
- Börja med att lägga ut arken med nori som om du skulle göra en vanlig sushirulle.
- Täck arken med ett lager ris, ungefär en centimeter högt.
- Om du vill, ha på lite sesamfrön som dekoration.
- Vänd norin upp och ned, så att riset ligger nedåt. Det är nu du placerar den på teflonpappret (ovan på sushimattan).
- Lägg på crabstickorna i mitten av rullen så att de sträcker sig hela vägen från höger till vänster.
- Lägg även på 2-3 gurkpinnar på samma sätt. Därefter avokado ovanpå det.
När du lagt ut ingredienserna, ungefär lika mycket av varje, rulla då försiktigt ihop rullen. Teflonpappret hindrar att riset fastnar i din sushimatta.
Skär upp sushirullen i lagom stora bitar. Servera med sojasås och wasabi.
Smaklig måltid!
style="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8746113088389880"
data-ad-slot="4632599253">